esmaspäev, 15. juuli 2013

Puhata on mõnus. Siis saab muretult aias istuda ja jalgu kõlgutada ja plaane teha. Sest kui on puhkus, siis ei tohi ju midagi teha, onju :)

Otsustasin likvideerida tulbipeenrad maja servast. Sinna tuleb nüüd ainult muru ja viinamarjad. Tulbid kolivad sügisel  kõik hostade alla.

Õunapuu alla tegin käbimultši. See imepeenike "kleepuv" ja roomav umbrohi, mis kasvab pool meetrit päevas (no olgu - see on muidugi liialdus, aga siiski ;) ), see hakkas juba mööda õunapuud üles ronima. Ehk siis - ei mingit umbrohtu seal enam. Ja käbisid meil õnneks jagub. Kuhjaga.

Algselt tahtsin rooside ja pojengide alla ka panna käbimultši, aga kuna meie pisikeses aiatiigis elab nüüd härra konn, siis ilmselt käbidega koos pojengi all tiigi kõrval peesitada ei oleks mõnus - seega sinna käbisid ei tule.

Ka siil külastab meie aeda regulaarselt. Loodan, et talle üle kõige maitsevad teod. Mul kohe kuidagi ei õnnestu tigudest kuidagi viisakal moel lahti saada. Ja muide, tigusid ei meelita mitte ainult hostad vaid ka maasikad :(

Ja uus lind on meil ka - punarind. Teda ei ole ma ühelgi aastal varem kohanud.

Roosidest hakkas sel aastal esimesena õitsema 'Ingrid Bergman'. Tänaseks on 'The Fairyl' ka juba mõned lahtised õienupud, aga õitemerd veel ei ole.


Üks väga uhke õiega kaktus õitses ka. Ja kui ma ei oleks poole ööni üleval olnud, ei oleks ma seda näinudki. Kaktus avanes ca kell 22.00. Õis kuulub vasakul all nurgas olevale kaktusele.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar