pühapäev, 2. mai 2010

Nii, aiatööd on nüüd täies hoos ja aed näeb juba üsna varasuvine välja.

Pea kõikidel puudel ja põõsastel on pungad või juba pisikesed lehed, kõik kohad on krookuseid ja sillasid täis ja väljas olla on lausa lust :-).

Eile oli meil siis ka igakevadine võitlus samblaga. Poolteist tundi rallit samblaeemaldajaga (mina olin juhtmeoperaator) ja aed nägi välja nagu uus. Kompostihunnik on ainult jälle ülemõistuse kõrge...

Ostsin endale ka pisikese kokkupandava kasvuhoone ja nüüd saan seal kõike head ja paremat kasvatama hakata. Näiteks väikest kobartomatit, võib-olla ka piprakaunu ja ehk veel midagi. Kasvuhoonel on see hea eelis, et uks käib kinni - siis ei saa koer ja oravad, sel ajal kui meie tööl oleme, saaki koristada.

Võõrasemad ostsin ka ära ja istutasin terrassile pottidesse ja aeda maha. Sel aastal kõik ühevärviliselt kollased. Väga rõõmus ja päikseline on nüüd :-).

Ja uue lamamistooli ostsin ka. Peale kahte päeva aias rassimist oli seal eile õhtul väga mõnus päikse käes lebada ja vaadata, kuidas kõik tärkab.

Ja esimest liblikat nägin - suuuuur kirju paabusilm. Nüüd tuleb mul küll ilus ja värviline suvi. Ma vist ei olegi enne oma silmaga paabusilma näinud. Huvitav, kas teda kuidagi kodustada ei saaks? No et ta hakkakski suvi läbi meie aias ringi lendama :-). Kahju, et pilti ei jõudnud teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar